Noodinterventies, reparatie, installatie en onderhoud van Weishaupt ketels

Wij repareren uw Weishaupt ketel in geval van nood in heel Belgiƫ. De ingreep wordt uitgevoerd door onze goedgekeurde Weishaupt-verwarmingsmonteurs. Al onze technici zijn goedgekeurd en gekwalificeerd door Weishaupt, problemen op te lossen en te onderhouden. Ons team heeft alle vervangingsonderdelen op voorraad die nodig zijn voor de reparatie en het onderhoud van Weishaupt ketels. Nico-Services grijpt snel in, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Onze vakmannen stellen alles in het werk om uw Weishaupt warmwater- of verwarmingsinstallatie te herstellen.

Onze experts kunnen uw Weishaupt atmosferische gas-, zuignap- of condensatieketel repareren. Maar treden ook op voor het oplossen van problemen voor Weishaupt condensatieketels. Wij komen ook tussenbeide voor het jaarlijkse onderhoud van uw verwarmingsinstallatie om uw gemoedsrust en comfort te garanderen.

Aarzel niet. Bel ons voor een afspraak of voor een dringende interventie op +32 471 21 24 20.

Weishaupt ketelonderhoud

Het is wettelijk verplicht om elk jaar onderhoud aan uw ketel uit te voeren. Het onderhoud van uw verwarmingsketel garandeert een langdurige werking en zorgt voor uw comfort in huis.

Hoe wordt het onderhoud uitgevoerd?

  1. Controle van de algemene toestand van de ketel
  2. Dieptereiniging
  3. Gedetailleerd overzicht
  4. Eindinstellingen en controles
  5. Levering van het certificaat

INTERVENTIES 24u/24 7d/7

Ook op feestdagen, in het weekend, dag en nacht, de hele week door. Wacht niet langer om contact met ons op te nemen.

Contacteer Ons

Contacteer ons