Noodinterventies, reparatie, installatie en onderhoud van Eclo ketels

Wij repareren uw Eclo ketel in geval van nood in heel België. De ingreep wordt uitgevoerd door onze goedgekeurde Eclo-verwarmingsmonteurs. Al onze technici zijn goedgekeurd en gekwalificeerd door Eclo, problemen op te lossen en te onderhouden. Ons team heeft alle vervangingsonderdelen op voorraad die nodig zijn voor de reparatie en het onderhoud van Eclo ketels. Nico-Services grijpt snel in, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Onze vakmannen stellen alles in het werk om uw Eclo warmwater- of verwarmingsinstallatie te herstellen.

Onze experts kunnen uw Eclo atmosferische gas-, zuignap- of condensatieketel repareren. Maar treden ook op voor het oplossen van problemen voor Eclo condensatieketels. Wij komen ook tussenbeide voor het jaarlijkse onderhoud van uw verwarmingsinstallatie om uw gemoedsrust en comfort te garanderen.

Aarzel niet. Bel ons voor een afspraak of voor een dringende interventie op +32 471 21 24 20.

Eclo ketelonderhoud

Het is wettelijk verplicht om elk jaar onderhoud aan uw ketel uit te voeren. Het onderhoud van uw verwarmingsketel garandeert een langdurige werking en zorgt voor uw comfort in huis.

Hoe wordt het onderhoud uitgevoerd?

  1. Controle van de algemene toestand van de ketel
  2. Dieptereiniging
  3. Gedetailleerd overzicht
  4. Eindinstellingen en controles
  5. Levering van het certificaat
Rate this page

INTERVENTIES 24u/24 7d/7

Ook op feestdagen, in het weekend, dag en nacht, de hele week door. Wacht niet langer om contact met ons op te nemen.

Contacteer Ons

Contacteer ons